1000 TL ve Üzeri Alışverişlerde 250 TL İndirim!
1000 TL ve Üzeri Alışverişlerde 250 TL İndirim!
1000 TL ve Üzeri Alışverişlerde 250 TL İndirim!
C Vitamininin Cilde Faydaları ve C Vit Cocktail Serum

C Vitamininin Cilde Faydaları ve C Vit Cocktail Serum

C VİTAMİNİ SERUMLARIN CİLDE FAYDALARI NELERDİR?


  C vitamini serumlarını duymayan yoktur. Yaşlanma karşıtı ürünlerin arasında son derece popülerdir ve ışıldayan, pürüzsüz bir cildin anahtarı olduğu söylenebilir. Beslenme yolu ile alınan C vitamini tüm vücudumuz için olduğu gibi cildimiz için de elbette faydalıdır. Fakat C vitamini içerikli topikal ürünler kullanmak maksimum fayda elde etmenin en garantili ve kolay yoludur.C vitamini serumu kullanımı çoğu cilt tipi için güvenilirdir. Cildin nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Aydınlatır, sıkılaştırır, hiperpigmentasyonu azaltır, göz altı morluklarına iyi gelir, Kolajen üretimini destekler hatta güneş hasarına karşı koruyucudur bile diyebiliriz.

ABB - C VIT COCKTAIL SERUM

Portakal Yağı: Yüksek miktarda C vitamini içerir. Ciltte oluşan koyu lekeler ve serbest radikallere karşı etkilidir.

Domates Özü: Ölü derileri temizleme etkisi sayesinde renk eşitsizliklerini düzenler ve cildinizin daha parlak görünmesini sağlar.

Kivi Özü: Yüksek miktarda C vitamini ile cilt lekelerini açma ve cilt tonunu eşitlemede etkilidir. Kolajen üretimini artırır. Işıltı verir.

Keçi Sakalı Bitkisi: Mat ve yorgun görünen cildi yeniden dengeler ve yatıştırır. İçerdiği yüksek C vitamini ile cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur.

Papatya: Düzenli kullanımda cilt tonunu aydınlatır ve eşitler.

Gotu Kola: En önemli özelliği sivilce ve lekelerin iyileşmesine yardımcı olmasıdır. Ciltte kan akışını artırarak kan dolaşımını hızlandırır. Cilt kızarıklık ve kuruluğunun giderilmesinde yardımcıdır.

Çay Yaprağı: Antiinflamatuar ve antioksidan olması sebebiyle ciltte yaşlanma belirtilerini yavaşlatır. Bol miktarda K vitamini içermesi sebebiyle göz altı morluklarının giderilmesinde kullanılır. Cilt lekelerinin ve renk eşitsizliklerinin giderilmesinde etkili bir içeriktir.

KQ10: Güçlü antioksidan etkisi sayesinde cildi korur. Yaşlanma karşıtı uygulamalarda destek sağladığı bilinmektedir.